NİĞDE / MERKEZ - Elmalı Ortaokulu

Elmalı Ortaokulu

Adres
ELMALI KÖYÜ CUMHURİYET MEVKİİ İSTİKLAL SK. ELMALI ORTAOKULU BLOK NO 1 MERKEZ / NİĞDE
Vizyon
Karşılaştıkları sorunlarını kendi kendine çözebilen, sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyerek yaşam biçimi haline getiren öğrenciler yetiştirerek, Niğde kasaba ve köyleri içerisinde örnek gösterilen ortaokul olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; • Doğaya ve çevresine duyarlı, • Yaşadığı çevreyi seven ve koruyan • Öğrenme isteği kazanmış • Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, • Birey haklarının bilincinde olan, • Sorgulayıcı bakış açısına sahip, • Bilgiye ulaşma yollarını bilen, • Kendine güvenen, • Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, • Ahlaki değerlere sahip, • Yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
ÖĞRENCİMİZ BENGÜSU YAVUZ 2023 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAOĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVINI KAZANMIŞTIR.
Başlama Saati :08:50 Bitiş Saati :15:25
KÖMÜR KALORİFERİ
Öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
KÖY
İl merkezine 35 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ SONUNDA 8.SINIFTAN MEZUN OLAN 5 ÖĞRENCİMİZ MERKEZİ VE YEREL YERLEŞTİRME İLE ÇEŞİTLİ ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA YERLEŞMİŞTİR.
ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİ,TENİS, BADMİNTON VE BOCCE KATILIM
4006 TUBİTAK BİLİM FUARI