NİĞDE / MERKEZ - Elmalı Ortaokulu

OKULUMUZ "OKULUM TEMİZ" BELGESİ ALDI

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde "Okulum Temiz" belgesini aldık. Okulumuz, gerçekleştirilen denetimler sonrasında TSE tarafından verilen "OKULUM TEMİZ" belgesini almaya hak kazandı. Böylece başta COVID-19 salgınının önlenmesine yönelik eylemler olmak üzere okul içerisinde hayata geçirdiğimiz birçok önlem resmi belgeyle tescillenmiş oldu. Salgına karşı öğrenci, öğretmen, veli ve çalşanlarımızın sağlığını korumak için gerekli bütün önlemleri aldık. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eder, içinde bulunduğumuz bu zor sureci tedbirlerle özverili bir şekilde geçiririz.

27-03-2024

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 09:59 - Görüntülenme: 33